Magic News

Elton John a fost diagnosticat cu Covid-19

Elton John a anunţat că a fost dignosticat cu Covid-19, motiv pentru care şi-a anulat două concerte programate la Dallas, care fac parte din turneul său de adio, „Farewell Yellow Brick Road”.

„Am contractat Covid şi trebuie deci să reprogramez concertele mele de la Dallas”, prevăzute marţi şi miercuri, a scris cântăreţul în vârstă de 74 de ani.

„Din fericire, sunt vaccinat complet şi am primit doza a treia, iar simptomele mele sunt uşoare, deci sunt sigur că pot să susţin concertul sâmbătă, la North Little Rock, în Arkansas”, a mai spus Sir Elton John.

„Este mereu o decepţie să amâni concerte (...), dar vreau să asigur siguranţa mea şi pe a echipei mele”, a declarat muzicianul. 

Elton John şi-a început turneul de adio în 2018 şi plănuia 300 de concerte în lumea întreagă, însă pandemia de Covid-19 i-a dat planurile peste cap.

El a lansat albumul „The Lockdown Sessions”, conceput în perioada izolării alături de unii dintre cei mai cunoscuţi artişti. Acesta cuprinde colaborări cu Dua Lipa, Gorillaz, Lil Nas X, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Stevie Wonder şi Stevie Nicks.

„Ultimul lucru pe care mă aşteptam să-l fac în timpul izolării era un album. Dar, pe măsură ce pandemia avansa, proiecte unice au apărut”, spunea Sir Elton John.