Magic News

Cu ochii în lacrimi, Adele şi-a amânat show-urile de la Las Vegas

După Celine Dion, este rândul lui Adele să amâne show-urile de la Las Vegas, artista anunţând cu ochii în lacrimi această modificare de program.

Spectacolul nu este pus la punct în cel mai mic detaliu pentru că echipa sa este decimată din cauza coronavirusului.

În luna noiembrie, după lansarea albumului “30”, al 4-lea material discografic din carieră, Adele anunţa că va cânta timp de 12 weekend-uri la Las Vegas, începând din 21 ianuarie.

“Am încercat tot ce am putut pentru ca totul să fie gata la timp… Jumătate din echipa mea este bolnavă de Covid, iar asta face imposibil ca spectacolul să fie terminat.”

Artista în vârstă de 33 de ani şi-a cerut scuze celor care şi-au cumpărat bilete şi promite că show-urile vor fi reprogramate. "Sunt atât de supărată şi jenată şi îmi cer scuze pentru toţi cei care au călătorit pentru a ajunge la concert. Îmi pare sincer rău”. 

Adele a lansat până acum două melodii, “Easy On Me” şi “Oh My God”, extrem de bine primite de fani, de pe albumul “30”, unul foarte personal în care spune povestea divorţului său.

„30” a înregistrat cel mai bun debut al anului în Statele Unite, cu 839.000 de unităţi vândute în prima săptămână. Pe lângă SUA, a debutat pe primul loc în topurile din 30 de ţări şi este deja cel mai bine vândut album al anului 2021.