Magic News

Noul sezon “Românii au talent” va începe în curând

Show-ul “Românii au talent” va începe mai repede decât se aşteptau fanii emisiunii, care a ajuns la sezonul 12.

Prima emisune din acest sezon va fi difuzată pe 4 februarie, iar în juriu vor veni alături de Andra şi Andi Moisescu doi dintre cei mai cunoscuţi actori: Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete, în timp ce Smiley și Pavel Bartoș vor continua să fie prezentatori.

”Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult şi care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc şi alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii juraţi îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, şi simt că ne vom distra foarte tare. Abia aştept să mă distreze şi pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în faţa scenei şi aştept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, a declarat Mihai Bobonete.

”Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare şi un simţ al umorului foarte dezvoltat, aşa că o emisiunea care să caute şi să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent şi să fiu în juriu alături de Andra, Andi şi Bobo!”, a spus Dragoş Bucur.

Sezonul 12 va fi plin de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize.