Magic News

Serialul „Emily in Paris”, criticat de autoritățile ucrainiene

Al doilea sezon al serialului „Emily in Paris” a ajuns de curând pe Netflix și lansarea lui a stârnit o serie de nemulțumiri odată cu premiera internațională pe platforma de streaming.

Conform BBC Newsgigantul de streaming a primit o plângere de la Ministrul Culturii din Ucraina în urma unei scene considerată jignitoare la adresa imaginii țării.

Este vorba despre portretizarea în serial a unui personaj feminin de origine ucraineană, interpretat de actrița Daria Panchenko, care fură haine dintr-un magazin de lux din Paris.

„Emily in Paris” spune povestea unei tinere din America, interpretată de actrița Lily Collins, care se mută la Paris datorită unei oportunități de muncă. În cel de-al doilea sezon proaspăt lansat, Emily este trimisă de agenția de marketing la cursuri de limba franceză, unde se împrietenește cu Petra, o altă tânără expată din Ucraina. În timpul unei plimbări după cursuri prin capitala Franței, cele două intră într-un magazin de lux și probează mai multe ținute vestimentare, iar Petra fuge din magazin cu hainele, incident care duce la destrămarea prieteniei dintre cele două.

Continuarea AICI