Magic News

Lia Bucuria, fetiţa Danei Rogoz, a topit milioane de inimi. Imaginile cu ea fac turul lumii

Dana Rogoz are o familie minunată, actriţa pe care o ştim cu toţii de când era mică şi juca rolul Abramburica este astăzi mama a doi copii.

Dana are un băieţel, Vlad, şi o fetiţă, Lia, pe care o alintă Lia Bucuria. Micuţa are un an şi şapte luni şi este atât de frumoasă, încânt fotografiile cu ea au devenit virale.

Aşa s-a întâmplat când Lia avea doar câteva luni, iar Dana a postat o poză cu ea înainte ca mama şi fiica să plece împreună în Slovacia, unde Dana juca într-un film.

Dana a revenit acum asupra acelei fotografii, povestind ce s-a întâmplat între timp: “Acum aproape 1 an am postat aceasta fotografie cu Lia, pe care i-o facusem intr-una dintre zilele linistite de sarbatori, petrecute acasa. Nu aveam nicio idee ca urmeaza sa faca turul lumii, din America si pana in Vietnam. Sute de mii de like-uri si share-uri in doar cateva zile, in toate limbile pamantului. Azi Lia implineste 1 an si 7 luni. Primesc mesaje de peste tot din lume pentru ea. Un barbat din Mexic ma roaga sa o filmez, cadou de ziua sotiei sale. Ieri, o doamna din Armenia imi scria ca vrea sa ajunga in Romania pentru a o intalni pe Lia, inainte de a naste, urmand ca fetitei ei sa ii puna acelasi nume. Sincer, Radu si cu mine nici nu stim cum sa reactionam. Probabil e un har al ei si vom intelege pe parcurs cum sa o ghidam in viata, pentru a-i aduce fericire. La multe luni si multi ani fericiti, minune!”

Lia a crescut, merge în picioare şi a avut deja serbare la grădiniţă. A cam speriat-o Moş Crăciun, însă Dana a liniştit-o şi i-a mai făcut câteva fotografii.