Magic News

Ducii de Cambridge au organizat un concert la Londra pentru a celebra Crăciunul şi pe eroii din timpul pandemiei

Prinţul William şi Kate Middleton au fost gazdele unui concert de Crăciun care a avut loc la Westminster, locul în care cei doi s-au căsătorit în urmă cu 10 ani.

Evenimentul s-a numit “Together at Christmas” şi a fost organizat în onoarea eroilor din timpul pandemiei, un eveniment care “reprezintă o celebrare a vieţii din comunităţile noastre şi care ilustrează felul în care actele de bunătate, empatie şi dragoste pot să ne hrănească şi să ne reconecteze”.

Concertul special va fi difuzat de televiziunea britanică în seara de Anul Nou.

Cu această ocazie, Ducii de Cambridge au reuşit să aducă împreună şi familiile lor, părinţii, sora şi fratele lui Kate fiind prezenţi la eveniment. De partea cealaltă, William le-a avut alături pe verşoarele lui, Beatrice şi Eugenie, dar şi pe Sophie de Wessex, Zara Phillips şi Mike Tindall.

Kate a arătat sublim într-o rochie-mantou de culoare roşie semnată Catherine Walker, care costă 3500 de euro, purtată cu pantofi şi poşetă în acelaşi ton, ea completându-şi look-ul cu o pereche de cercei cu pietre preţioase de culoare albastră din colecţia regală.

Foto: Gettyimages.com