Magic News

8 ani de la moartea lui Paul Walker. Omagiul adus de fiica lui şi de Vin Diesel

Pe 30 noiembrie s-au împlinit 8 ani de la dispariţia actorului Paul Walker, mort într-un tragic accident de maşină.

Starul din “Fast and Furious” a fost omagiat de fiica lui, Meadow, care a publicat o fotografie de familie în care apare alături de tatăl ei. “Te iubesc şi îmi lipseşti tot timpul. Astăzi, şi în fiecare zi, celebrez viaţa, dragostea ta.”, a scris tânăra.

După moartea tatălului ei, Meadow a creat Fundaţia Paul Walker pentru a proteja fauna marina şi oceanele.  

La rându lui, actorul Vin Disel a publicat pe Instagram o fotografie în care apar fiica lui, alături de Meadow, la nunta acesteia. În luna octombrie 2021, actorul a condus-o la altar pe Meadow, un gest extrem de emoţionant făcut în amintirea lui Paul Walker, bunul lui prieten.

Vin a scris un mesaj emoţionant, care este, de fapt, o scrisoare către Paul. Şi-a amintit de ziua în care s-a născut fiica lui, iar Paul l-a sfătuit să intre în sala de naştere şi să taie cordonul ombilical şi aceea va fi cea mai frumoasă zi din viaţa lui. Walker vorbea din experieţa lui, fiind deja tatăl lui Meadow. “Se împlinesc 8 ani… şi nu trece o zi fără să mă gândesc la prietenia pe care am fost norocoşi să o avem… Tragediile din viaţa sunt urmate de binecuvântări…Priveşte această fotografie, Pablo, te va face să zâmbeşti!”, i-a scris acum Vin Diesel, care nu îşi poate uita bunul prieten.