Magic News

Tom Cruise, cascador neînfricat la 59 de ani pe aripa unui avion de război

Tom Cruise a făcut o cascadorie extrem de riscantă pe aripa unui avion din al Doilea Război Mondial, secvenţă care apare în al 8-lea film din seria “Misiune Imposibilă”, pe care actorul îl filmează în prezent.

În imaginile publicate, actorul în vârstă de 59 de ani apare suspendat de aripa unui avion militar din al Doilea Război Mondial: un Boeing Stearman Model 75 din 1943.

Îmbrăcat în salopetă şi cu o cască pe cap, actorul a ieşit în exteriorul avionului pentru a realiza secevenţa extrem de riscantă, însă totul a fost sub control.

Tom Cruise este recunoscut pentru faptul că îşi realizează singur majoritatea cascadoriilor. Însă nu aceasta a fost cel mai riscant lucru pe care l-a făcut pentru “Misiune Imposibilă”, ci acela în care a mers cu o motocicletă pe marginea unei faleze. “A fost cea mai periculoasă cascadorie din viaţa sa”, după cum a mărturisit chiar actorul.

Această secvenţă va putea fi văzută în septembrie 2022 când “Misiune imposibilă 7” va intra în cinematografe după mai multe amânări.