Magic News

Celine Dion are probleme mari de sănătate. Cât a ajuns să cântărească

Celine Dion trece prin una dintre cele mai dificile perioade, artista în vârstă de 53 de ani fiind nevoită să îşi anuleze o serie de concerte programate la Las Vegas.

Ea a slăbit foarte mult şi acum se pare că nu cântăreşte mai mult de 40 de kilograme, problemele sale fiind cauzate de boala de care suferă: degenerescenţă musculară, o afecţiune rară, ereditară, care se caracterizează prin deteriorarea progresivă a muşchilor corpului.

Artista are crize de durere şi tetanie (înţepenirea membrelor şi contracţia muşchilor) şi nu se poate ridica din pat, mişca sau merge, lucru care îi îngrijorează teribil pe apropiaţii ei.

Echipa artistei a transmis că Celine “se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze. Simptomele cu care se confruntă o impiedică să participe la repetițiile pentru noul show”.

Cea mai mare teamă a lui Celine este aceea că nu va mai putea urca vreodată pe scenă. “Este înmărmurită de angoasa că nu va mai cânta pe o scenă”, a dezvăluit sora ei, Claudette. Extrem de devotată publicului şi echipei sale, Celine a muncit enorm pentru concertele pe care trebuia să le susţină în ianuarie şi februarie la Las Vegas. O sală de spectacol special create pentru ea o aştepta, însă acum totul este anulat.

Recunoscută pentru forţa şi curajul ei, Celine va face tot posibilul să îşi revină şi să strălucească din nou pe scenă.