Magic News

Salma Hayek, superbă la 55 de ani. Cum arată actriţa în costum de baie

Salma Hayek a fost extrem de prezentă în ultima perioadă, actriţa promovând în diferite oraşe filmele în care a jucat, “Eternals”, respectiv “House of Gucci”.

La Londra sau New York, actriţa în vârstă de 55 de ani a strălucit pe covorul roşu în rochii fabuloase. Iar drept răsplată pentru cariera ei, Salma a primit recent şi o stea pe celebra Walk of Fame, unde i-a avut alături pe Francois-Henri, soţul ei, şi pe Valentina, fiica lor.

 Iar după acest tur în forţa prin lume, actriţa şi-a luat şi câteva zile de vacanţă şi s-a pozat în timp ce se relaxa într-un hamac îmbrăcată cu un costum de baie. Fanii i-au apreciat frumuseţea şi au răsplătit-o cu peste un million de like-uri şi numeroase comentarii. “Frumoasa din pădurea adormită”, “Cât de frumoasă ești! Ai un corp superb”, “Până și fără machiaj ești perfectă!”, “Ești ca vinul!” sunt doar câteva dintre comentariile primate.

E foarte posibil ca Salma să fi plecat în vacanţă în Bora Bora, una dintre destinaţiile ei preferate, mai ales că aici şi-a reînnoit jurămintele de nuntă în 2018.