Magic News

Prinţesa Charlene a fost la un pas de moarte în Africa de Sud

Prietenii Prinţesei Charlene de Monaco au declarat că aceasta a fost în mare pericol în timpul şederii ei în Africa de Sud.

Charlene a revenit de curând la Monaco spre marea bucurie a celor doi copii, însă după doar câteva zile Prinţesa s-a internat într-un centru de tratament din cauza unei epuizări profunde, fizică, dar şi emoţională.

Într-un interviu pentru revista People, Prinţul Albert a declarat că aceasta este conştientă că singurul lucru pe care îl poate face este să se odihnească şi să urmeze un tratament.

Prietenii Prinţesei sunt însă îngrijoraţi din cauza acestor afirmaţii, acuzând familia că minimizează problemele ei.

„E nedrept că e portretizată ca și când ar avea probleme psihice sau emoționale. Nu știm de ce palatul minimalizează faptul că a fost la un pas de moarte în Africa de Sud”, a spus o sursă apropiată.

Din cauza unei infecţii grave la urechi, nas şi gât, Charlene a suferit mai multe operaţii, care i-au provocat o serioasă scădere în greutate.

„Nu a putut consuma mâncare solidă în ultimele șase luni din cauza tuturor intervențiilor medicale pe care le-a suferit. A putut să se hrănească doar cu lichide cu ajutorul unui pai, așa că a pierdut aproape jumătate din greutatea pe care o avea.”

Prinţesa nu și-a pierdut mințile și nici nu suferă de o problemă gravă de sănătate mintală. „E obosită din cauza celor șase luni de operații și a incapacității de a se hrăni cum trebuie. Și i-a fost extrem de dor de copiii ei și de soțul său în toată această perioadă în care a fost nevoită să rămână în Africa de Sud”.