Magic News

Surprinsă, Adele a plâns pe scenă. Cine este persoana care a inspirat-o pe artistă

Adele a avut parte de o mare surpriză în timpul emisiunii “An Audience With Adele”, iar artista nu a putut să îşi ascundă emoţiile şi să îşi stăpânească lacrimile.

De obicei, Adele este cea care îşi surprinde fanii, însă, de data aceasta, lucrurile au stat exact invers. Artista în vârstă de 33 de ani a fost întrebată de Emma Thompson despre persoana care a inspirat-o în copilărie.

Artista, care şi-a lansat de curând albumul “30”, a povestit despre profesoara de engleză, domnișoara McDonald, care a făcut-o să îi placă atât de mult literatura engleză şi datorită căreia scrie acum versuri.

“A fost profesoara mea doar un an, dar m-a făcut să-mi placă foarte mult literatura. Am fost dintotdeauna obsedată de limba engleză și acum, evident, scriu versuri. Dar ea mai făcea și street dance. Mie mi-era frică să mă alătur, dar la cantina școlii vedeam colegii făcând tot felul de dansuri. Era atât de cool, de cuceritoare, ne-a făcut să ne pese și știam că și ei îi pasă de noi. Era atât de simpatică și eu abia așteptam orele de engleză.”, a spus Adele.

Profesoara de engleză a artistei era în public şi a urcat pe scenă, iar cele două s-au îmbrăţişat. Evident, Adele a izbucnit în lacrimi şi i-a mulţumit pentru faptul că i-a schimbat viaţa. “Nu... mi-ați schimbat viața! Nu v-am mai văzut de când aveam 12 ani! Am păstrat toate cărțile de când mi-ați fost profesoară. Oh, trebuie să-mi refac machiajul!”, a declarat Adele.

Foto: Gettyimages.com