Magic News

Actorul Paul Rudd, declarat de People “cel mai sexy bărbat în viaţă”

Actorul Paul Rudd, cunoscut în special pentru rolul din “Ant-Man”, a fost declarat de revista People “cel mai sexy bărbat în viaţă”.

În vârstă de 52 de ani, Paul Rudd, cunoscut pentru discreţia şi calmul său, dar şi pentru ochii lui verzi şi zâmbetul dulce, a fost surprins să primească acest titlu, după ce de-a lungul anilor actori ca Brad Pitt, Johnny Depp sau George Clooney au fost consideraţi sexy de revista People.

 “Sunt conştient, suficient pentru a şti că atunci când oamenii vor auzi că sunt ales pentru asta vor spune: “Ce?” ”, a declarat el pentru People. “Ea a fost uluită”, a spus actorul despre soţia lui, Julie, cu care este căsătorit de 18 ani. “După câteva chicoteli şi şoc, a zis: “O, au nimerit-o bine”. Ceea ce a fost foarte drăguţ”, a adăugat Rudd.

Actorul este tatăl a doi copii, Jack, de 17 ani, şi Darby, 12 ani, şi a spus că atunci când nu filmează îşi petrece timpul cu familia. “Este ceea ce iubesc cel mai mult”.

În glumă, Paul Rudd a declarat că speră ca viaţa lui să se schimbe radical de acum înainte: “Sper că acum voi fi, în sfârşit, invitat la unele dintre acele dineuri sexy cu Clooney, Pitt şi B. Jordan”, a spus el. ”Şi cred că voi fi pe mult mai multe iahturi”, a adăugat actorul, care va juca în “Ghostbusters: Afterlife” şi în serialul TV “The Shrink Next Door”.

În fiecare an, începând din 1985, revista People alege “cel mai sexy bărbat în viaţă”. Actorul Michael B. Jordan a fost ales anul trecut cel mai sexy bărbat în viaţă, după John Legend şi Idris Elba, în 2019, respectiv 2018.