Magic News

Jeff Bezos l-a ameninţat în glumă pe Leonardo DiCaprio. Iubita miliardarului, motivul “disputei”

Jeff Bezos şi Leonardo DiCaprio s-au întânit în weekend la la Gala LACMA Art+Film din Los Angeles.

Co-fondatorul Amazon a fost însoţit de iubita lui, Lauren Sanchez, care a părut vrăjită la un moment dat de Leonardo DiCaprio.

Lauren Sanchez, în vârstă de 51 de ani, a fost surprinsă zâmbindu-i celebrului actor, în timp ce Jeff Bezos se afla lângă ei.

„Leo este Mr. Steal Yo Girl”, a titrat Barstool Sports, iar Bezos a reacţioat pe Twitter: „Leo, hai un pic încoace, vreau să-ți arăt ceva… @LeoDiCaprio” postând o fotografie în care apare fără cămașă, etalându-și bicepșii în spatele unui panou pe care scria „Pericol! Stâncă abruptă. Căzătură fatală.”

La rândul ei, Lauren Sanchez a scris pe Instagram: „O seară frumoasă la @LACMA Art + Film Gala găzduită de minunații @1evachow și @leonardodicaprio. Felicitări premianților din acest an @asherald, @kehindewiley și Steve Spielberg! Un eveniment uimitor care va sprijini inițiative, expoziții și programe importante ale muzeului în anii următori.”

Jeff Bezos şi Lauren Sanchez sunt împreună din 2019, an în care miliardarul a divorţat de MacKenzie Bezos, cu care are 4 copii, după o căsătorie de 25 de ani.