Magic News

Sarah Jessica Parker îşi asumă vârsta şi pozează cu părul alb pentru Vogue

Sarah Jessica Parker se întoarce cu serialul “And just like that”, o continuare a seriei de succes “Sex and the City”.

Actriţa reia rolul celebrei Carrie Bradshaw, pe care l-a început în 1998, însă după 20 de ani, atât actriţa cât şi personajul său au îmbătrânit, ceea ce a generat numeroase comentarii.

Actriţa în vârstă de 56 de ani se află pe coperta revistei Vogue, numărul de decembrie, iar fotografiile sunt o adevărată declaraţie. Pe copertă, Sarah Jessica Parker poartă o rochie fabuloasă Dolce&Gabbana şi are părul alb, asumându-şi vârsta.

Ea a vorbit despre acest subiect sensibil după ce a primit mai multe comentarii negative din cauza faptului că în ultimul timp a apărut cu părul alb. Actriţa în vârstă de 56 de ani a ales însă să îşi asume acest lucru.

Ea a atins un subect sensibil legat de îmbătrânire, subliniind faptul că femeile şi bărbaţii sunt trataţi în mod diferit atunci când îmbătrânesc, femeile fiind ţinta comentariilor misogine.

Sarah spune că a simţit această ură pe reţelele sociale, unde toată lumea are ceva de spus. “Nu pot alege. Ce ar trebui să fac? Să opresc îmbătrânirea? Să dispar?”, s-a întrebat actriţa, care poartă în acest pictorial creaţii Alexander McQueen, Dior, Chanel sau Fendi Couture.