Magic News

ABBA a lansat albumul “Voyage” după o pauză de 40 de ani

Trupa ABBA a revenit cu un nou album, “Voyage” fiind primul album al legendarei trupe suedeze lansat după o pauză de 40 de ani.

Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad vor începe promovarea noului disc anul viitor, la Londra.

Artiştii vor urca pe scenă sub forma unor avataruri împreună cu o trupă live formată din zece instrumentişti.

Cei patru membri ai grupului au transmis într-un comunicat: „A trecut ceva timp de când am creat muzică împreună. Aproape 40 de ani, de fapt. Am luat o pauză în primăvara anului 1982 şi acum ne-am decis că este vremea să ne reluăm activitatea. Sursa noastră principală de inspiraţie pentru a înregistra muzică din nou a venit din implicarea noastră în cel mai ciudat şi spectaculos concert la care v-aţi putea gândi. Vom putea să ne relaxăm şi să ne uităm la versiunile noastre digitale în timp ce cântă pe o scenă special construită în Londra. Ciudat şi magnific!”.

„Voyage” este primul album al trupei ABBA de la „The Visitors”, care a fost lansat pe 30 noiembrie 1981 şi despre care se credea că este ultimul din cariera lor fantastică. “Voyage” este şi ultimul album pe care ABBA îl va lansa, Benny Andersson şi Björn Ulvaeus declarând că nu vor mai compune muzică pentru celebrul grup al anilor '70 - '80. „S-a terminat. Este timpul”, a spus Benny Andersson pentru cotidianul britanic The Guardian.

ABBA a lansat recent trei melodii de pe noul album: ''I Still Have Faith In You'', ''Don't Shut Me Down'' şi ''Just a Notion''. Biletele pentru ABBA Voyage sunt disponibile pe abbavoyage.com.