Magic News

Cântecul „All I Want for Christmas Is You”, interzis într-un restaurant din America. Cine este noul Grinch

„All I Want for Christmas Is You”, melodia lansată de Mariah Carey în 1994, se aude peste tot la sfârşitul anului şi revine an de an în topuri.

Iar artista a postat acum un clip care dă startul sărbătorilor de iarnă, distrugând o decoraţiune de Halloween şi anunţând că urmează sezonul ei preferat.

Nu de aceeasi părere este şi proprietara unui restaurant din Texas, comparată cu Grich, personajul lui Dr Seuss, care le interzice clienţilor să asculte celebra piesă în luna noiembrie, considerând că este mult prea devreme.

Ea a lipit un bilet pe tonomat, anunţându-i pe clienţii restaurantului că piesa „All I Want for Christmas Is You” va putea fi ascultată abia după 1 decembrie şi atunci doar o dată pe seară.

Aceasta a declarat că nu urăşte Crăciunul sau pe Mariah, dar că în anii trecuţii melodia se asculta mult prea des. „În momentul în care auzeam primele acorduri, alergam spre telecomandă şi apăsam imediat buton ca să sărim peste această piesă”, a spus managerul restaurantului.

Decizia nu a fost însă pe placul internauţilor, care au scris că vor asculta ori de câte ori doresc celebrul hit cântat de Mariah Carey.