Magic News

Regina Elisabeta a II-a, surprinsă la volanul unei maşini

Regina Elisabeta a II-a pare că se sime foarte bine după ce în ultimele zile a avut ceva probleme de sănătate şi a fost spitalizată o noapte la King Edward VII, în Londra pentru “investigaţii”.

Suverana britanică în vârstă de 95 de ani a fost surprinsă acum la volanul unei maşini Jaguar, pe care o conducea pe proprietatea Castelui Windsor.

Regina se afla într-un Jaguar verde şi arăta foarte chic cu o pereche de ochelari de soare şi o eşarfă pe cap. La sfatul medicilor, Elisabeta a II-a a fost nevoită să renunţe timp de cel puţin două săptămâni la orice deplasare oficială.

Regina a renunţat să participe la conferinţa ONU despre climă, COP 26, care are loc timp de două săptămâni la Glasgow.

Prim-ministrul Boris Johnson, care vorbeşte cu regina în fiecare săptămână, a dat asigurări că suverana „se simte bine” şi că ea „trebuie să urmeze sfaturile medicilor şi să se odihnească”.

Regina speră încă să poată participa la Remembrance Day („Ziua amintirii”), celebrată anul acesta pe 14 noiembrie, atunci când este ziua comemorării armistiţiului ce a pus capăt Primului Război Mondial şi când sunt omagiaţi soldaţii britanici.

Foto: Gettyimages.com