Magic News

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Celine Dion

Celine Dion şi-a anulat în urmă cu câteva zilele concertele pe care le avea programate la Las Vegas.

Din păcate, problemele medicale de care suferă şi anume “spasmele musculare severe şi persistente” o împiedică pe artistă să urce pe scenă în perioada următoare. “Am inima frântă. Am lucrat împreună cu echipa timp de 8 luni pentru acest spectacol şi să nu pot urca pe scenă în noiembrie mă mâhneşte enorm”, spunea artista.

Claudette Dion, sora lui Celine, a vorbit într-un interviu pentru Paris Match despre problemele de sănătate ale lui Celine. Ea a dezvăluit că artista a mai avut astfel de dureri şi înainte şi că nu este îngrijorată.

Claudette a spus că Celine a muncit enorm pentru acest show, că este foarte exigentă, însă corpul ei spus stop. “Are 53 de ani. Premenopauza, schimbările hormonale care au loc nu o ajută deloc… Ceea ce i se întâmplă este dureros. Însă nu e nimic grav.”

Sora lui Celine a mărturisit că artista are o singură dorinţă: să revină pe scenă. “Însă asta se va întâmpla peste câteva săptămâni, poate luni.

În toată această perioadă, Celine are sprijinul familiei şi este ajutată de Linda, o altă soră a ei, care are grijă de copii.