Magic News

Cum poți obține un rol în „Două lozuri 2”, filmul cu Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol

Dacă ești pasionat de industria cinematografică și crezi că ai ceva de oferit marelui ecran, atelierul de actorie pregătit de Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, poate fi locul tău potrivit de dezvoltare.

Actorii oferă cursuri de actorie timp de șase luni de zile, iar la final, cursanții vor avea ocazia să ia parte la un casting realizat de regizorul Paul Negoescu, pentru pelicula „Două lozuri 2”. 

Cursurile școlii Actoriedefilm.ro sunt pentru toți cei pasionați de actorie și care cred că au ceva de oferit marelui ecran, fie că sunt actori profesioniști, amatori sau începători, tineri sau bătrâni, slabi sau mai plinuți, frumoși sau mai puțin frumoși.

Astfel, cursanții pot să joace în continuarea filmului „Două lozuri”, care se va filma în toamna anului 2022.

Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, cei trei actori care i-au interpretat pe Sile, Dinel și Pompiliu în căutarea frenetică și hilară a biletului de loterie pierdut, promit că umorul de situație, comicul dialogurilor și, desigur, o poveste la fel de captivantă vor fi din nou la ele acasă, pe marele ecran. 

„A durat 5 ani să ne urnim, dar acum am hotărât cu toții că este momentul potrivit pentru începerea acestui nou proiect. Știm că așteptările spectatorilor sunt foarte mari, având în vedere succesul primei părți, dar odată luată decizia nimic nu ne va mai opri să facem o nouă comedie de calitate”, declară Alexandru Papadopol.
 
Continuarea AICI