Magic News

Designerul Adela Pârvu s-a căsătorit a doua oară - “Sunt hrănită de o mare iubire și, totodată, iubesc cu tot sufletul!”

Designerul Adela Pârvu, cea care a realizat multe proiecte de suflet în cadrul emisiunii “Visuri la cheie”, s-a căsătorit de curând a doua oară.

Mamă de gemeni în vârstă de 20 de ani, Adela a ajuns din nou în faţa ofiţerului de Stare Civilă după ce a fost cerută de soţie de Bogdan Hăineală.

Cei doi nu sunt împreună de foare mult timp, însă s-au decis repede să facă pasul cel mare. “Ne-am cunoscut anul acesta, în august, prin intermediul unei rețele de socializare. M-a cucerit prin franchețea și sinceritatea lui, prin gentilețe, prin atenția la detalii și mai ales curaj, a dezvăluit Adela Pârvu pentru Pro TV.

Mi-am dat seama că amândoi ne dorim să trăim o viață frumoasă împreună, dar mai ales că știm ce înseamnă pentru noi acest lucru. Eu chiar îmi făcusem o listă cu ce înseamnă o viață frumoasă și ce fel de partener îmi doresc să am alături pentru a trăi tot ceea ce mi-am propus. Ca atare, știind exact ce-mi doresc, am putut să-mi dau seama foarte repede, atunci când l-am întâlnit pe Bogdan, că Dumnezeu mi-a răspuns la toate dorințele mele așternute în scris. Îmi place să cred că dacă numele de Bogdan înseamnă darul lui Dumnezeu, el chiar este darul din partea lui Dumnezeu pentru mine”, a mărturisit Adela Pârvu.

Bogdan este expert contabil, are experienţă în antreprenoriat, iar cei doi vor dezvolta pe viitor o afacere împreună.

Sunt hrănită de o mare iubire și, totodată, iubesc cu tot sufletul! Fără iubire suntem niște ființe triste. Iubirea ne dă curaj și forță să ne trăim mai din plin și mai intens viața, indiferent de momentele prin care trecem. Acest pas pentru mine înseamnă un echilibru sufletesc care-mi impulsionează creativitatea”, a mai spus Adela, care a fost căsătorită în trecut cu scriitorul Adrian Pârvu, tatăl celor doi băieţi ai ei.

Adela Pârvu şi Bogdan Hăineală vor face nunta anul viitor din cauza restricţiilor existente în acest moment.