Magic News

Adele a lansat “Easy On Me”, primul single de pe albumul “30”

După o aşteptare destul de lungă, Adele a lansat “Easy On Me”, primul single de pe albumul “30”, care anunţă revenirea sa după o pauză de 6 ani.

“Easy On Me” este o baladă minunată în care Adele îşi dezvăluie prin vocea sa unică unele dintre cele mai profunde emoţii.

Videoclipul este realizat de cineastul canadian Xavier Dolan, cu care a colaborat şi pentru „Hello” şi care este cunoscut pentru filme ca „Juste la fin du monde” sau „Matthias & Maxime”.

Pe 19 octombrie, artista va lansa “30”, albumul maturizării şi transformării sale, un disc terapeutic pentru Adele, care a trăit momente dificile în ultimii ani. În 2019, ea a divorţat, s-a mutat la Los Angeles şi a trecut printr-o schimbare dramatică, slăbind aproape 45 de kilograme. Iar acum, noua Adele este pregătită să revină pe scena muzicală cu cel de-al patrulea album al său.

Din dorinţa de a-i răspunde fiului ei, Angelo, în vârstă de 9 ani, care a avut numeroase întrebări despre divorţ, Adele a creat albumul “30”.

O data cu crearea albumului, Adele s-a transformat, adoptând un nou stil de viaţă şi devenind dependentă de sport. “Nu a fost niciodată vorba despre a slăbi, ci de a deveni puternică şi de a-mi acorda în fiecare dimineaţă timp, stând departe de telefon”, a explicat ea.

Acum este pregătită să îşi promoveze albumul şi să devină celebră din nou, lucru care, aşa cum ştie toată lumea, nu îi place neapărat.