Magic News

Mesajul emoţionant al lui John Travolta pentru Kelly Preston. Soţia lui ar fi împlinit 59 de ani

John Travolta a scris un mesaj emoţionant dedicat soţiei lui, Kelly Preston, care ar fi împlinit 59 de ani pe 13 octombrie.

Soţia lui a pierdut lupta cu cancerul în urmă cu 2 ani, iar actorul şi-a dorit să îi aducă acum un omagiu. Starul din “Grease” a postat o fotografie cu Kelly realizată în 2018, la Festivalul de film de la Cannes. Actorul a însoţit fotografia cu mesajul: “La mulţi ani, Kelly! Ne lipseşti şi te iubim foarte mult!”

Nu este pentru prima oară când John Travolta o omagiază pe Kelly Preston, actorul alegând să danseze cu Ella, fiica lor, pentru a o onora pe cea care i-a devenit soţie în 1991. Cei doi au avut împreună trei copii: Ella, Benjamin şi Jett, care a murit în 2009 după o criză cardiacă.

Într-un interviu pentru revista “Esquire”, actorul a vorbit despre perioada de doliu: “Am învăţat că a plânge pe cineva, a fi în doliu este un lucru personal. Cel mai important lucru pe care îl puteţi face pentru a ajuta pe cineva care este în doliu este să îi permiteţi să trăiască acel moment şi să nu îl împovăraţi cu durerea voastră.”

După moartea soţiei sale, Travolta a ales să se concentreze pe cei doi copii, Ella, de 21 de ani, şi Benjamin, de 11 ani. Cel mai important lucru pentru el este să le asigure viitorul şi să îi ajute să facă ce vor în viaţă. În plus, celebrul actor din “Grease” şi-a găsit alinarea în muzică şi dans.