Magic News

Cum arată noul juriu “Românii au talent”. Doi actori extrem de îndrăgiţi s-au alăturat juriului. Smiley şi Bartoş, prezentatori

Pro TV a anunţat componenţa noului juriu al emisiunii “Românii au talent”, show care va reveni cu sezonul 12 în 2022.

Florin Călinescu a părăsit nu doar juriul emisiunii, ci şi postul de televiziune, iar Alexandra Dinu nu mai face nici ea parte din juriu.

Astfel, Andi Moisescu și Andra, cei doi iubiți jurați care au fost prezenți din primul sezon, vor avea parte de doi colegi bine cunoscuți și apreciați de către public. Noul juriu este format din Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur, iar filmările pentru sezonul care va fi difuzat în primăvara anului 2022 au început deja.

Alături de aceștia se vor afla, în culise, cei mai talentați prezentatori: Smiley și Pavel Bartoș. 

”Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult şi care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc şi alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii juraţi îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, şi simt că ne vom distra foarte tare. Abia aştept să mă distreze şi pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în faţa scenei şi aştept să văd ce înseamnă să fii omân talentat”, a declarat Mihai Bobonete.

”Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare şi un simţ al umorului foarte dezvoltat, aşa că o emisiunea care să caute şi să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent şi să fiu în juriu alături de Andra, Andi şi Bobo!”, a spus Dragoş Bucur.

Sezonul 12 va fi plin de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize.