Magic News

Andreea Marin a dezvăluit că a avut Covid-19 - “Am fost păzită totuşi de vaccin”

Andreea Marin a mărturisit într-o emisiune TV că a avut Covid-19 de curând.

Vedeta TV era vaccinată cu Astra Zeneca, iar vaccinul a ajutat-o să facă o variantă uşoară.

„Am fost puţin bolnăvioară în ultima perioadă şi am stat acasă, La un moment dat, n-am mai putut să stau şi m-am ridicat din pat. Am trecut şi eu prin această experienţă a COVID-ului de curând. N-a fost o plăcere. Mare parte din echipa cu care am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat, mare parte din echipă s-a îmbolnăvit.Probabil s-a transmis foarte uşor această variantă de la unul la altul. Şi uite aşa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă”, a povestit Andreea.

Andreea a declarat că nu a fost plăcut, având simpomele unei gripe şi a înţeles cât de important este faptul că a avut vaccinul făcut.

„Nu este o experienţă plăcută, asta este, însă eu fiind vaccinată acum 5 luni şi ceva, cu alte cuvinte am mai pierdut din apărare, totuşi am avut o variantă uşoară. Am fost păzită totuşi de vaccin. Când am ajuns la spital să-mi fac analizele, după ce am trecut prin boală, să mă asigur că totul e bine pulmonar, am înţeles foarte clar, vorbind cu medicii de acolo, e o concluzie trasă la nivel mondial, cât de mare este diferenţa atunci când eşti vaccinat.”

Am stat câteva zile la pat, am avut simptomele unei gripe puternice. Cu dureri de cap, de muşchi, de corp, temperatură, dureri de gât. În fine, nu e plăcut, dar am trecut şi prin”.

Adrian, iubitul ei, a luat şi el virusul, iar cei doi au stat izolaţi timp de 14 zile.