Magic News

Linda Evangelista, celebrul top model din videoclipurile lui George Michael, “desfigurată permanent” după o procedură cosmetică

Linda Evangelista a făcut o confesiune dureroasă pe contul său de Instagram, unde a dezvăluit că este desfigurată din cauza unei proceduri cosmetice.

Ea fost unul dintre supermodelele anilor 90, alături de Naomi Campbell, Cindy Crawford şi Christy Turlington, defilând în prezentările de modă ale marilor case, realizând coperte pentru reviste celebre şi apărând în campanii publicitare pentru branduri de top. De asemenea, ea a apărut în videoclipurile “Freedom” şi “Too Funky”, ale lui George Michael.

În vârstă de 56 de ani, Linda a dezvăluit acum că este “deformată permament”, după o procedură cosmetică pentru înlăturarea grăsimii, numită CoolSculpting. În mesajul de pe Instagram, top modelul a explicat absenţa sa din ultimii 5 ani, în timp ce colegele sale au continuat să fie active.

“Celor care s-au întrebat de ce nu am lucrat în timp ce carierele colegelor mele au fost prospere, motivul este acela că am fost desfigurată brutal de procedura CoolSculpting de la Zeltiq, care a avut efectul invers celui promis”.

Astfel, în loc să reducă grăsimea, procedura a crescut celulele grase şi „m-a lăsat permanent desfigurată, chiar şi după ce am făcut două operaţii de corectare, dureroase şi fără succes… Am rămas, aşa cum a descris presa, «de nerecunoscut»”, a mai scris ea.

CoolSculpting este numele de brand al remodelării nonchirurgicale prin temperatură scăzută a anumitor zone ale corpului, iar în ultimii ani procedura este tot mai populară în centrele spa.

Top modelul a făcut acum publică toată povestea şi este hotărâtă să meargă mai departe, intentând proces. „Am obosit să trăiesc în felul acesta. Mi-ar plăcea să ies pe uşă cu capul sus, deşi nu mai arăt ca mine”.

 Foto: Gettyimages