Magic News

Elton John amână turneul din Europa din cauza unor probleme de sănătate

Amânat din cauza pandemiei, turneul de adio al legendarului artist Elton John suferă acum o nouă schimbare a datelor de concert.

Din cauza unor probleme de sănătate, Elton John amână pentru 2023 show-urile pe care ar trebui să le susţină în Europa.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, artistul a spus că în vacanţa de vară a căzut „într-un mod ciudat” şi, de atunci, prezintă dureri serioase la nivelul şoldului. Durerea s-a agravat, iar mobilitatea i-a fost afectată, în ciuda tratamentelor.

„Am fost sfătuit să mă operez cât de curând posibil, pentru a mă reface complet şi a mă asigura că nu apar complicaţii pe termen lung”, a scris el.

Pe 25 septembrie artistul va interpreta cinci piese în cadrul Global Citizien, după care va urma operaţia şi perioada de recuperare. „După asta, voi face operaţia pentru a mă asigura că turneul va reveni în ianuarie 2022, la New Orleans”, a promis el.

În această vară, Elton John le-a oferit un concert surpriză turiştilor din Cannes, unde a cântat cel mai recent single,“Cold Heart”, melodie pe care a lansat-o împreună cu Dua Lipa. Cântecul a fost compus în perioada de izolare şi reuneşte extrase de pe alte patru hit-uri ale lui Elton John: Rocket Man, Kiss The Bride, Sacrifice şi Where's The Shoorah?.