Magic News

Keanu Reeves a împlinit 57 de ani! 8 lucruri mai puțin știute despre celebrul actor

Unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, Keanu Reeves, a împlinit pe 2 septembrie vârsta de 57 de ani.

 Actorul, devenit cunoscut după personajele interpretate în Matrix și John Wick, este apreciat mai mult decât pentru abilitățile sale actoricești și rolurile celebre pe care le-a jucat pe micul sau marele ecran de-a lungul anilor. 

Keanu este recunoscut de întreaga lume pentru firea lui umilă, sinceră și amabilă din viața reală și este poate cel mai neobișnuit star de la Hollywood. Este foarte rezervat, duce o viață modestă și și-a donat cea mai parte din avere. 

La cea de-a 57-a aniversare a lui Reeves, vă prezentăm câteva lucruri pe care poate nu le cunoașteți despre unul dintre cei mai frumoși și vânați bărbați de la Hollywood. 

Poate nu știai, de exemplu, că un festival de film numit KeanuCon are loc în fiecare an în Scoția, încă din 2018, pentru a-l onora pe marele actor. Iată alte 8 exemple mai puțin știute despre omul din spatele personajului John Wick.
  • Povestea din spatele numelui Keanu

Keanu Reeves aproape și-a schimbat numele înainte de a debuta în actorie. Când actorul făcea primii pași în lumea actoriei, managerul său i-a spus să-și schimbe numele, deoarece nu suna suficient de bine.

Numele Keanu este derivat din Keaweaheulu, numele străbunicului său, care în limba hawaiană înseamnă „briză rece peste munți” („cool breeze over the mountains").

 

Continuarea AICI