Magic News

Mihaela Bilic este noul “Doctor de bine” de la Pro TV

Mihaela Bilic va realiza din această toamnă la PRO TV emisiunea “Doctor de bine”, care va fi difuzată în fiecare dimineaţă, la Ştirile Pro TV, de luni până vineri, dar şi în weekend, într-o ediţe specială.

Noua producţie va înlocui emisunea Ce se întâmplă, doctore, cu Oana Cuzino, după ce aceasta s-a despărţit de Pro TV în această vară, după aproape 20 de ani la postul de televiziune. 

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic a mai prezentat la Pro TV emisiunea Arena Bucătarilor.

“Da, e adevărat, această toamnă voi fi “Doctor de bine” la Pro Tv!! Promit să vă “hrănesc” cu informații, noutăți și știri pozitive despre sănătate, mâncare și tot ce ne poate face viața mai bună și mai frumoasă”, a scris Mihaela Bilic pe pagina ei de Facebook.

Într-un interviu pentru Libertatea, Mihaela Bilic a dezvăluit ce subiecte va aborda pe parcursul emisiunii, cea care va debuta din toamnă, la Pro TV. „Vom trata subiecte din tot ce înseamnă sferă medicală, lifestyle, viață de zi cu zi, de la nutriție la psihologie, de la sex până la hobby și activități de recreere. Avem nevoie ca românii noștri nu doar să fie hrăniți cu mult și bine, dar și să fie din nou încrezători, optimiști și cu chef de viață.”

Medicul nutritionist a vorbit şi despre obiceiurile alimentare proaste ale românilor: „Mâncăm mult și prost. Credem noi că această abundență dusă la extrem ne dă satisfacție și liniște, de fapt, noi în loc să mâncăm cu simțurile și să ne bucurăm de fiecare înghițitură de mâncare suntem mai degrabă dornici să ne ghiftuim într-un fel, și noi, și cei din jur”.

Mihaela Bilic ne recomandă să alegem mereu hrana sănătoasă şi mâncarea gătită: „Produsele lactate, carnea de porc, fasolea și cerealele. Vorbim de o alimentație rudimentară, simplă și mai puțin elaborată, transformată, prelucrată. Ce vreau să spun… tocănița și ciorba nu o să îngrașe niciodată niciun român”, afirmă medicul nutriționist.

Explicația este, spune ea, că „întotdeauna mâncarea gătită va fi o alegere sigură spre deosebire de tot ce e ambalat și foarte procesat”.