Magic News

„The Protégé”, cu Michael Keaton și Samuel L Jackson, acțiune de Hollywood filmată în România

Filmul „The Protégé”, regizat de Martin Campbell şi coprodus cu Frame Film, producătorii serialului „Las Fierbinţi”, cu Michael Keaton, Samuel L Jackson şi Maggie Q, este una dintre cele mai mari producţii filmate în ţara noastră în ultimii ani, o acțiune savuroasă de final de vară în cinematografe.

Regizat de un nume care a semnat un „James Bond şi „Masca lui Zorro, cu David Tattersal director de imagine, care şi-a pus numele pe franciza „Star Wars și, nu în ultimul rând, jucat de nume celebre din industria cinematografică de la Hollywood, „The Protégé este unul dintre filmele de acțiune must see din acest sezon, sau chiar an.

Dacă încă nu te-ai convins de valoarea lui, din distribuţie fac parte şi o serie de actori români de top, printre care Florin Piersic Jr, Tudor Chirilă, George Piştereanu şi Cosmin Dominte.

Acuma nu vă așteptați la vreun rol principal, dar filmul e beton și fără mine. Măcar să nu fiți la toaletă când apar. Din film mai fac parte Florin Piersic jr. și Cosmin Dominte”, a fost comentariul lui Tudor Chirilă pe reţelele de socializare.
 
Continuarea AICI