Magic News

Anca Ţurcaşiu, în vacanţă la mare. Cum arată în costum de baie la 51 de ani!

Anca Ţurcaşiu s-a bucurat de o vacanţa binemeritată şi s-a relaxat câteva zile la mare.

Artista în vârstă de 51 de ani a dezvăluit şi câteva fotografii din vacanţa ei, în care arată perfect în costum de baie.

„Aș vrea să opresc secunda asta de bine. Să dureze mult! Timpul e cel mai de preț lucru din viața noastră! Aveți grijă de el! Bucurați-vă!”, a scris Anca Țurcașiu.

Anca afişează o formă fizică de invidiat, artista fiind extrem de atentă la ceea ce mânâncă. De-a lungul anilor şi-a creat un stil de viaţă foarte sănătos, iar rezultatele sunt spectaculoase.

De peste 20 de ani, Anca este vegetariană şi face sport în mod constant, lucruri care o ajută să fie în formă maximă. “Sport! Mult sport! Haideți!”, este îndemnul Ancăi, pentru care o cină poate consta în spanac, sparanghel și bruschete cu roșii.

Ea este atentă nu doar la ceea ce mănâncă, ci şi la orele de somn şi la programul de sport: „Am grijă în permanenţă de regimul meu alimentar, de orarul meu de somn şi de programul meu de sport. Mi-am educat metabolismul şi am grijă să nu acumulez kilograme pe care apoi mi-ar fi foarte greu să le dau jos. Beau ceaiuri, apă şi mănânc multe legume crude pentru a avea o digestie bună”, a declarat Anca Ţurcaşiu.