Magic News

Horia Brenciu a venit la KIMARO cu cei 4 copii ai lui

Kiss FM, Magic FM și Rock FM au organizat în acest weekend KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești.

Unii dintre cei mai iubiţi artişti români au cântat la Constanţa pe parcursul a patru seri, iar atmosfera a fost una de neuitat.

Horia Brenciu a fost invitat în seara Magic Sunests şi a urcat pe scenă împreună cu HB Orchestra. Artistul a făcut un nou show memorabil, cântând piesa ca “Fac ce-mi spune inima”, “La radio”, “Lângă tine”, dar a reluat şi refrene celebre: “Vino la mine” (N&D), “Dă-mi nopţile înapoi” (A.S.I.A), “Ani de liceu”, “Un copac cu flori”, “Bunica bate toba” (Zdob&Zdub). “Degeaba există artişti, mare şi soare, dacă public nu există”, a spus Horia şi a dedicat ultima piesă, “Sunt cine vreau să fiu”, celor care au venit la concert.

“Vă urez să vă trăiţi fiecare zi ca şi cum ar fi cea mai frumoasă zi a vieţii voastre”, i-a îndemnat el pe spectatori.

Pentru el a fost cu siguranţă o zi frumoasă şi o seară pe măsură, Horia venind la Kimaro împreună cu cei patru copii ai lui: Andreea şi Maria şi mezinii Mina şi Toma. "Alaturi de mine, la concertul de la Constanța, au fost toți copiii mei!  Tuturor celor care au cântat împreuna cu mine “Fac ce-mi spune inima”, mulțumiri și îmbrățișări!  Sper să ne revedem curând!", a spus el. 

Artistul este extrem de mândru de familia pe care a reuşit să o întemeieze împreună cu Alice.

Într-un interviu realizat de Eugenia Vodă pentru “Profesioniştii”, Horia a povestit cum a cunoscut-o pe Alice, dar şi despre copiii lor: „Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui.”

Cât despre adopţia lui Toma, artistul a spus: Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, ”Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare.”