Magic News

KIMARO 2021 – Patru zile de festival și de amintiri frumoase de la malul mării

Kiss FM, Magic FM și Rock FM au adus la malul mării – KIMARO, cel mai mai mare festival de muzică românească.

KIMARO a debutat pe 12 august, cu ritmuri hipnotizante, în seara  Electro Symphonic, a continuat pe 13 august, cu balade romantice și piese rock’n’roll la Magic Sunsets, cu hituri pop și versuri hip hop la Kiss Energy, și s-a încheiat memorabil cu Rock Nights, pe 15 august.

Timp de patru seri, cei mai cunoscuți artiști din România au fost prezenți în Portul Constanța și au făcut o atmosferă incredibilă, pentru publicul iubitor de muzică live.

Peste...  (nr. de persoane) de spectatori s-au aflat în fiecare seară, la KIMARO, iar aplauzele lor au răsunat puternic la malul mării.

Prima seară de festival - Electro Symphonic a debutat cu Diosa Symphonic EDM, un proiect inedit, prin care Simona Strungaru și orchestra sa au reușit să creeze o atmosferă desprinsă din filmele hollywoodiene. În aceeași seară, experiența muzicală a fost dusă mai departe de Edward Maya, artistul român care cucerea topurile muzicale în 2009 cu hitul „Stereo Love”. Acesta a fost acompaniat de orchestra dirijată de Simona Strungaru, iar împreună, au readus în fața publicului o parte din piesele vechi ale folclorului românesc,  dar și câteva piese noi, interpretate în premieră la festival. Seara Electro Symphonic s-a încheiat memorabil, pe ritmurile trupei Voltaj & Simona Strungaru Symphonics.

Magic Sunsets a fost cea de-a doua seară a festivalului, prezentată de Liana Stanciu, iar pe scena din Portul Constanţa au urcat cei mai mari artiști ai muzicii românești. Direcția 5, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, Ștefan Bănică au oferit în seara apusului spectaculos un show memorabil, publicul cântând alături de ei şi dansând pe melodii mai vechi sau mai noi. Romanticii de la Direcția 5 au îndulcit inimile spectactorilor cu cele mai frumoase balade de dragoste, în timp ce Loredana a făcut o adevărată petrecere alături de Agurida Band. La rândul său, Horia Brenciu a făcut o atmosferă incredibilă, alături de HB Orchestra, iar Ştefan Bănică i-a invitat pe cei din public să danseze pe ritmuri rock’n’roll.

În cea de-a treia zi de festival, la Kiss Energy, publicul a vibrat pe ritmurile celor mai tari artiști ai momentului. Spectatorii s-au simțit ca „Acasă”, pe muzica lui Smiley, Connect-R ne-a adus aminte că vara nu se doarme niciodată, iar Antonia a încins atmosfera cu ritmuri latino. Carla’s Dreams a atins inimile fanilor, cu cele mai romantice versuri, iar la final cei de la B.U.G Mafia au răscolit amintirile constănțenilor, cu o parte din hiturile lor.

Ziua de duminică s-a încheiat pe ritmurile rock ale formațiilor Compact, Vama, Trooper, Cargo și Phoenix. Cinci trupe de renume, hituri consacrate, riff-uri de chitară și sute de voci au răsunat la unison, în Portul Constanța, în ultima zi de festival. Pletele fanilor au fost în vânt și mâinile în aer, în timpul concertului Trooper.  Cei de la Compact au adus nostalgia și romantismul, pe scena de la KIMARO. În timp ce trupa VAMA, cu spiritul său rebel, a susținut un show plin de energie și de surprize. De asemenea, în ultima seară de festival, Cargo a urcat pe scena de la KIMARO, alături de noul chitarist, David Cristian, care a fost singurul elev al regretatului Adi Bărar. Iar în noua formulă, trupa a cântat în fața publicului, cele mai cunoscute piese. Seara de duminică, dedicată iubitorilor de rock, a fost marcată, la final, de un show memorabil, susținut de legendara trupă Phoenix.

KIMARO s-a încheiat cu un foc de artificii, zeci de aplauze și nenumărate zâmbete pe chipurile spectatorilor, care ne-au fost alături în această poveste muzicală, de la malul mării.

KIMARO este un eveniment al Primăriei MUNICIPIULUI CONSTANȚA, prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM. Parteneri: Lenovo Legion, Siropurile Laurul, Exclusiv Auto, DerTour, The Iconic Estate.