Magic News

Direcția 5, Loredana, Horia Brenciu & HB Orchestra, Ștefan Bănică, în aceeaşi seară magică, la KIMARO

Kiss FM, Magic FM, Rock FM prezintă în acest weekend KIMARO, cel mai mare festival al muzicii româneşti.

Organizat timp de 4 zile la Constanţa, KIMARO aduce în faţa publicului unii dintre cei mai iubiţi artişti români, trupe celebre şi o atmosferă magică de concert, de care ne era atât de dor.

Magic Sunsets a fost cea de-a doua seară a festivalului, prezentată de Liana Stanciu, iar pe scena din Portul Constanţa au urcat Direcția 5, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, Ștefan Bănică. În deschidere au cântat trupele New Generation, o creaţie a şcolii de muzică Voltaj Academy şi Tiny Tigers, un grup dinamic, plin de energie, care a devenit cunoscut după ce a participat la un show de talente.

Aşa cum ne-au obişnuit, Direcția 5, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, Ștefan Bănică ne-au oferit în seara apusului spectaculos un show memorabil, publicul cântând alături de ei şi dansând pe melodii mai vechi sau mai noi. “Am nevoie de tine” ne-a şoptit Direcţia 5, Loredana nu a fost prea mult “O fată singură-n noapte” pentru că a făcut o adevărată petrecere la Constanţa, Horia Brenciu ne-a amintit că “Septembrie, luni” e atât de aproape, iar Ştefan Bănică ne-a rugat “Găseşte-mi loc în inima ta”.  

Romanticii de la Direcţia 5 ne-au purtat încă o dată cu gândul la primele poveşti de iubire şi ne-au cântat şi încântat cu unele dintre cele mai frumoase melodii de dragoste. A fost o avalanşă de hituri prezentată de Orchestra Direcţia 5, aşa cum îşi spunea trupa la început. Prima melodie care s-a auzit în Portul Constanţa a fost “Tot ce vrei”, după care Cristi Enache a îndemnat publicul să cânte împreună “Îţi mulţumesc”. A urmat momentul în care Prinţesa Rock’n’Roll Alina Crişan a intrat pe scenă, iar trupa a cântat alături de ea “Paradis”, “Dacă-ai şti”, “Forever Love” sau “O fată ca ea”. “Mulţumim din suflet că sunteţi aici, a spus Marian Ionescu, iar trupa şi-a încheiat recitalul cu “Am nevoie de tine” şi cu mesajul liderului trupei: “Direcţia 5 vă iubeşte!”

La Magic Sunsets a urmat Diva supremă, Loredana, şi fericirea a pus stăpânire pe malul mării. “O fată singură în noapte” s-a auzit la KIMARO, după care artista, care a purtat un outfit strălucitor, a început petrecerea alături de trupa Agurida. “Vreau să cântaţi, să dansaţi şi să jucaţi”, le-a transmis Loredana spectatorilor, iar “Mărioară de la Gorj” a fost dedicaţia artistei pentru cei care îşi sărbătoresc ziua numelui pe 15 august. “Sunt mândră că sunt aici, sunt onorată că sunt în faţa voastră”, a transmis Loredana şi a invitat publicul la o horă, în timp ce ea a cântat  “Trandafir de la Moldova”.

Unul dintre ei mai iubiţi entertaineri, Horia Brenciu, a continuat seara Magic Sunsets alături de HB Orchestra, iar Constanţa a cântat cu ei piese precum: “Fac ce-mi spune inima”, “La radio”, “Lângă tine”, melodie în timpul căreia Horia a coborât în mijlocul publicului, unde l-a descoperit pe actorul Alex Bogdan, pe care l-a invitat pe scena KIMARO. Şi toată lumea a cântat “Azi am chef de mare”, bucurându-se de concert, de vacanţă şi de această seară perfectă. Cei doi vor putea fi văzuţi în această toamnă în emisiunea “Masked Singer”, de pe Pro TV. Horia ne-a amintit că vara este pe sfârşite, iar “Septembrie, luni” este foarte aproape, după care a reluat refrene celebre: “Vino la mine” (N&D), “Dă-mi nopţile înapoi” (A.S.I.A), “Ani de liceu”, “Un copac cu flori”, “Bunica bate toba” (Zdob&Zdub). “Degeaba există artişti, mare şi soare, dacă public nu există”, a spus Horia şi a dedicat ultima piesă, “Sunt cine vreau să fiu”, celor care au venit la concert. “Vă urez să vă trăiţi fiecare zi ca şi cum ar fi cea mai frumoasă zi a vieţii voastre”, i-a îndemnat el pe spectatori. 

Ştefan Bănică & Rock’n Roll Band au încheiat seara Magic Sunsets şi ne-au dat un adevărat extemporal… la distracţie. Am ascultat “Ăsta-s eu”, “Ziua”, “Găseşte-mi loc în inima ta”, “La masa mea”, o melodie lansată împreună cu Cabron, “E beton Coana Mare”, iar artistul a mărturisit că prioritatea lui este să-şi trăiască viaţa frumos. Ştefan a cântat piese de pe majoritatea albumelor şi a mărturisit că nimic nu se compară cu o atmosferă de concert. Printre melodiile care s-au auzit la Magic Sunsets s-a aflat şi o piesă de dragoste, “Până la cer”, cu un videoclip în care apare şi Radu Ştefan, băiatul lui. Artistul ne-a reamintit de “Liceenii” şi de spiritul acelor ani şi a interpretat atât de îndrăgita melodie “Ani de liceu”. După miezul nopţii, la KIMARO s-au auzit ritmurile gospel, iar pe scenă a urcat The 50’s, care a încins atmosfera. La final de show, la KIMARO s-au auzit “S-o facem lată” şi “Toată lumea dansează”.   

Sâmbătă este seara Kiss Energy, iar la KIMARO vor cânta: Antonia, B.U.G. Mafia, Carla’s Dreams, Connect-R, Emilian, Smiley şi Yuka.

Show-ul va fi difuzat pe Kiss FM si Kiss TV, precum si pe canalele de social media ale Kiss FM.

KIMARO este un eveniment al Primăriei MUNICIPIULUI CONSTANȚA, prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM. Parteneri: Lenovo Legion, Siropurile Laurul, Exclusiv Auto, DerTour, The Iconic Estate.