Magic News

Cuplul Rachel şi Ross din “Friends” a devenit real?

Actorii din “Friends” s-au reunit la începutul anului pentru a filma un episod special, însă după terminarea filmărilor şi difuzarea producţiei, doi dintre ei continuă să se vadă.

La 20 de ani de la încheierea filmărilor serialului “Friends”, Jennifer Aniston şi David Schwimmer, adică Rachel şi Ross au dat semnae că ar forma un cuplu în viaţa reală.

Deşi cei doi au avut tot timpul sentimente unul pentru celălalt, povestea lor nu a evoluat. Până acum, când se pare că au o relaţie mai mult decât amicală.

Cei doi au petrecut mult timp împreună, iar David nu a ezitat să străbată ţara pentru a o vedea pe Jennifer şi a se plimba împreună prin viile din Santa Barbara.

Cu ocazia episodului special, prezentatorul James Corden a punctat faptul că nu a existat nicio poveste de iubire dincolo de ecrane. David a răspuns că a avut mereu o slăbiciune pentru Jennifer, iar aceasta a confirmat că sentimentul a fost reciproc. Actorul a explicat însă că de fiecare dată unul dintre ei se afla într-o relaţie şi nu au vrut să treacă dincolo de această limită.

După Jenifer Lopez şi Ben Affleck, iată că am putea avea un nou cuplu surprinzător al acestei veri toride.