Magic News

Cum şi-a sărbătorit Charlize Theron ziua de naştere

Charlize Theron a împlinit 46 de ani şi a sărbătorit împreună cu familia şi prietenii ei dragi la bordul unui iaht.

Special pentru ziua ei, a fost creată o atmosferă tipică anilor 80, iar Charlize a avut parte de un party în stilul balurilor americane, a cărui temă a oscilat între serialul “American Horror Story 1984” şi jocul Cluedo.

Actriţa a postat o fotografie în care poartă un tricou roz cu mesajul “Birthday Girl”, accesorizat cu o pereche de pantaloni scurţi din denim şi perle colorate. Charlize, care apare cu un pahar în mână, a scris: “Nu am putut niciodată să merg la un bal, dar anul acesta, prietenii mei au decis să remedieze situaţia. Îi iubesc mai mult decât pot descrie cuvintele. Doar ei puteau să ştie că o seară “murder mystery party”, în stilul anilor 80, la bordul unui iaht, era aniversarea la care visam. Ce familie, ce noapte!”

O a doua fotografie a fost realizată chiar la petrecere, iar Charlize apare fericită purtând o perucă blondă şi avându-le alături pe cele două fete ale ei.

În urmă cu câteva zile, Charlize Theron a postat un video în care apare cu Jackson şi August, fiicele sale, în timp ce sar împreună în apă de pe puntea iahtului. “Me and my girls 4 life”, a scris celebra actriţă.