Magic News

Loredana - 10 look-uri extravagante din concertele sale

Loredana, cea mai neconvenţională artistă din muzica românească, cântă pe 13 august la Kimaro, cel mai mare festival al muzicii româneşti.

Artista vine la Kimaro, în seara Magic Sunsets unde va susţine un nou show memorabil. Şi de data aceasta artista va afişa cu siguranţă un look extravagant, aşa cum face de fiecare dată în concertele sale. Loredana se îmbracă excentric, lucrând la propriul stil, asumându-şi riscuri şi inspirându-se din filme, ţinutele retro sau moda străzii.  

“Mi-am conturat stilul învăţând, descoperind, combinând şi asumându-mi riscuri. M-am inspirat din combinaţiile clasice pe care le admiram în filmele de la Hollywood, din ţinutele retro, din moda străzii.”, a declarat Loredana care iubeşte să inoveze.

Atunci când urcă pe scenă, artista se transformă, iar ţinutele sale o ajută să creeze un show memorabil.

“Mă folosesc de puterea outfit-ului ori de câte ori sunt în lumina reflectoarelor. Este locul unde hainele sunt la fel de importante ca şi ceea ce exprimi şi transmiţi prin muzică, este reflecţia interiorului tău, sunt un spectacol în sine.”

Pe 13 august, în Portul Constanţa vom asculta unele dintre cele mai mari hit-uri ale ei, de la “Buna seara, iubite” la “Zig Zagga”, trecând prin “Vreau toata noaptea”, “Extravanganza” sau “Le Le Le”.

Toate detaliile despre Kimaro, cel mai mare festival al muzicii româneşti, AICI.  

Parteneri Kimaro: Primăria Constanţa, Lenovo, Laurul, Dertour, Exclusiv Auto, The Iconic Estate.