Magic News

Kimaro începe pe 12 august, cu seara Electro Symphonic

Kiss FM, Magic FM și Rock FM prezintă KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești, care are loc la Constanţa în perioada 12-15 august.

Timp de 4 zile ai întâlnire cu artiștii tăi preferați şi împreună cu ei vom da restart distracției, Cântăm și dansăm sub cerul liber, pe litoralul românesc.

Festivalul Kimaro începe pe 12 august cu seara Electro Symhonic, iar pe scena din Portul Constanţa vor cânta Diosa Symphonic EDM, Edward Maya Symphony, Voltaj şi Simona Strungaru Symphonics.

Apreciată pentru experimentele sale muzicale inedite, Simona Strungaru urcă pe scena Kimaro, cel mai mare festival al muzicii româneşti. Pianistă și compozitoare, Simona este dirijor permanent al Bucharest Jazz Orchestra și Sonomania, a compus suite simfonice pentru orchestră, live electronics și live street art, coloane sonore pentru animații și musicaluri.

Înfiinţată în anul 1982, trupa Voltaj este una dintre cele mai iubite formaţii româneşti. În anul 2005 trupa a câștigat premiul pentru „Cea mai bună prestație a unei trupe românești“ la MTV Europe Music Awards, iar 10 ani mai târziu, Voltaj a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision cu piesa „De la capăt”, în finală clasându-se pe locul 15 din 27 de țări. Trupa vine anul acesta la Kimaro, cel mai mare festival al muzicii româneşti, alături de orchestra Simona Strungaru Symphonic.

A cucerit România, a cucerit Europa şi, în prezent hiturile sale depăşesc cu mult graniţele continentului şi se fac auzite în toată lumea. Iar acum Edward Maya este unul dintre invitaţii Kimaro, cel mai mare festival al muzicii româneşti. Artistul a generat prin melodiile “Stereo Love” şi “This Is My Life”, cântate şi compuse alaturi de Vika Jigulina, cele mai mari succese internaţionale ale unui artist român. Piesele s-au clasat în topurile de vânzări din întreaga lume, performanţe recompensate cu numeroase trofee.

 

Parteneri: Primăria Constanţa, Lenovo, Laurul, Dertour, Exclusiv Auto, The Iconic Estate.