Magic News

Rihanna a devenit miliardară. Secretul averii sale

Cu o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari, Rihanna a intrat în mod official în clubul miliardarilor, a anunţat revista Forbes.

Deşi artista originară din Barbados în vârstă de 33 de ani nu a mai lansat niciun album din 2016, ea este cea mai bogată cântăreaţa din lume datorită afacerilor din domeniul modei şi produselor de frumuseţe.

În 2017, Rihanna a lansat marca de cosmetic Fenty Beauty, care promovează incluziunea şi produce machiaj pentru zeci de tonuri de piele diferite, urmată de brandul de lenjerie Savage x Fenty, care i-au adus venituri considerabile.

Forbes, care clasează regulat persoanele cele mai bogate din lume, a estimat miercuri că în jur de 1,4 miliarde din averea sa provin din marca de machiaj Fenty Beauty, creată în parteneriat cu gigantul francez de lux LVMH. Conform Forbes, Savage X Fenty, contribuie cu 270 milioane dolari net la averea ei.

Interpreta melodiei “Diamonds” a devenit astfel a doua cea mai bogată femeie din lume din domeniul divertismentului, după prezentatoarea Oprah.

Rihanna s-a lansat cu single-ul „Pon De Replay” în 2005, iar de atunci, a lansat opt albume de studio, cel mai recent fiind „Anti”, apărut în 2016.