Magic News

Actriţa Kathy Griffin are cancer

Actriţa Kathy Griffin, în vârstă de 60 de ani, a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer în stadiul unu, urmând să fie operate pentru îndepărtarea unei jumătăţi din plămânul stâng.

„Trebuie să vă spun ceva. Am cancer. Voi intra în operaţie pentru a-mi îndepărta jumătate din plămânul stâng. Da, am cancer la plămân chiar dacă nu am fumat niciodată”, a scris ea pe Twitter şi Instagram luni dimineaţă.

Din fericire, prognosticul medical este încurajator. „Medicii sunt optimişti pentur că este stadiul unu şi a afectat doar plămânul stâng. Din fericire, nu voi face chimioterapie sau radiaţii după asta şi ar trebui să pot respira normal”. 

Actriţa a dezvăluit că este vaccinată şi i-a îndemnat pe oameni să îşi facă controale regulate.

„Dacă nu aş fi fost vaccinată, ar fi avut probleme şi mai grave”, a adăugat ea. „Vă rog să vă faceţi controale medicale regulat. Vă va salva viaţa”. 

Actriţa Kathy Griffin este deţinătoare a două premii Emmy pentru show-ul “My Life on the D List”. Ea a creat polemică în 2107 după ce a postat o fotografie în care apărea ţinând în mână capul lui Donald Trump plin de sânge.