Magic News

Katy Perry şi Orlando Bloom, cuplul glam de la Gala UNICEF din Capri

Katy Perry şi Orlando Bloom au participat în weekend la tradiţionala gală caritabilă organizată în beneficiul UNICEF.

De data aceasta, evenimentul monden a fost organizat de LuisaViaRoma, iar printre celebrităţile invitate s-au mai aflat Vanessa Hudgens, John Legend, topmodelul Emily Ratajkowski sau Heidi Klum, acompaniată de  fiica ei, Leni, şi de Tom Kaulitz, soţul ei.

Katy a radiat la braţul lui Orlando Bloom şi a strălucit în rochia neagră vintage Pierre Cardin cu mâneci supradimensionate.

După ce a păşit pe covorul roşu alături de Orlando, artista a urcat pe scenă pentru a interpreta cele mai mari hit-uri ale ei.

Katy Perry şi Orlando Bloom au devenit anul trecut părinţii unei fetiţe, iar ei au dat vestea pe conturile de Twitter şi Instagram ale UNICEF unde a dezvăluit şi numele micuţei; Daisy Dove Bloom.

 “Înotăm în dragoste şi mirare de când fetiţa noastră s-a născut sănătoasă", au scris fericiţii părinţi.

Ambasadori UNICEF, ei au profitat de ocazie pentru a lansa un mesaj puternic: “Însă ştim că noi am fost norocoşi şi că nu toată lumea poate să trăiască o naştere aşa calmă ca a noastră. Peste tot în lume, comunităţile suferă de o lipsă a personalului medical şi la fiecare 11 secunde o femeie însărcinată sau un nou-născut mor. De la începutul pandemiei, mulţi dintre nou-născuţi sunt în pericol din cauza lipsei accesului la apă, săpun, vaccinuri şi medicamente care previn maladiile”. Iar cei doi au încheiat: “în calitate de părinti ai unui nou-născut, toate astea ne frâng sufletul şi mai mult decât oricând suntem alături de părinţii în dificultate”.