Magic News

Motivul pentru care Andie MacDowell şi-a asumat părul alb

Actriţa Andie MacDowell a făcut senzaţie pe covorul roşu la Cannes, după ce a decis să nu se mai vopsească şi să îşi asume părul alb.

Celebră pentru părul său negru ca abanosul, pe care i l-am admirat în filmul “Patru nunţi şi o înmormântare”, în care a jucat alături de Hugh Grant, Andie a impresionat cu look-ul său natural.

”Nu îmi mai vopsesc părul, mi se văd deja rădăcinile. Fiicele mele spun că arăt grozav. Iar mie îmi place la nebunie”, a spus actriţa. La decizia sa de a-şi asuma părul alb a contribuit şi perioada de izolare cauzată de pandemie când a fost fascinată de ceea ce a făcut Jack Martin cu părul actriţei Jane Fonda.

Însă nu toată lumea a fost încântată de planul ei, începând cu mangerul personal, care i-a spus că nu este momentul. Actriţa i-a răspuns că se înşeală şi că acum, la 63 de ani, se simte mai puternică decât oricând şi că îşi asumă vârsta şi transformările.

Actriţa a revenit şi asupra presiunii pe care industria cinematografică o face asupra actriţelor. “Am suferit pentru că toată lumea se aştepta să par mai tânără decât eram.” Ea îşi doreşte ca fiecare să îşi ia timp să se gândească la felul în care sunt priviţi bărbaţii în vârstă faţă de femeile în vârstă.