Magic News

Mick Jagger, într-o imagine inedită cu iubita şi fiul lor de 4 ani

Mick Jagger apare într-o fotografie alături de partenera lui de viaţă, balerina şi coregrafa Melanie Hamrick, şi de fiul lor, Deveraux.

Solistul trupei The Rolling Stones, în vârstă de 77 de ani, şi dansatoarea îşi îmbrăţişează fiul pe un pod, iar Melanie îl sărută pe Mick pe obraz. „Simt toată dragostea astăzi. Mulţumesc tuturor pentru mesajele minunate”, a scris Melanie, care a publicat fotografia în ziua în care a împlinit 34 de ani.

Deveraux este cel mai mic dintre cei 8 copii ai artistului, care are patru fii şi patru fiice, cu vârste cuprinse între 50 şi 4 ani.

Mick Jagger şi-a început relaţia cu Melanie, cu 43 de ani mai tânără decât el, în 2014, la puţin timp după ce partenera lui de atunci, designerul L’Wren Scott, s-a sinucis. În 2016 a venit pe lume Deveraux, băieţelul blond care seamănă mult cu celebrul său tată.

Mick Jagger deţine proprietăţi în Londra, New York, Mustique şi pe Valea Loarei, acolo unde locuieşte mare parte din an. El este proprietarul castelului La Fourchette din satul Poce-sur-Cisse, unde stă împreună cu Melanie Hamrick şi cu fiul lor, Deveraux.