Magic News

Vara fericită a lui Sharon Stone. Actriţa a pozat în costum de baie

Vârsta este doar un număr pentru Sharon Stone, care a pozat fără inhibiţii la vârsta de 63 de ani.

“Vara fericită”, a scris Sharon Stone şi a publicat o fotografie în care apare într-un costum de baie galben, din două piese şi cu zâmbetul pe buze.

Actriţa a ales să le dezvăluie fanilor o fotografie în care mizează pe naturaleţe, lucru apreciat de aceştia. La 63 de ani, starul din Basic Instinct pare să nu îşi fi pierdut deloc carisma. Chiar şi câinele ei, Bandit, un buldog francez, pare să se afle sub farmecul stăpânei lui.

Actriţa a dezvăluit că a reuşit să rămână în formă în timpul pandemiei făcând zilnic câte 30 de genuflexiuni şi ridicând greutăţi de 3 kilograme.

“Nu vreau să am aerul unei fete, nu mai sunt aşa. Sunt bucuroasă că îmbătrânesc. Ideea că pentru a fi frumoasă şi seducătoare trebuie să fii tânără nu este tocmai adevărată. Nu vreau să fiu o frumusete atemporală. Vreau să fiu o femeie în cea mai buna formă, indiferent de vârsta ei”, spunea ea în umă cu ceva timp.

În această primăvară ea şi-a publicat autobiografia în care face dezvăluiri despre tinereţe marcată de violenţă. În ciuda acestei perioade sumbre din viaţa sa, Sharon a ştiut să se bucure de fiecare moment ulterior.