Magic News

Momentul viral cu Will Smith care a revenit în sala de sport

Will Smith s-a apucat de sport după ce în urma cu puţin timp a postat o fotografie pentru a le arăta fanilor cât de tare s-a îngrăşat în pandemie.

Starul din “Men in black”, considerat cândva unul dintre cei mai sexy bărbaţi, declara că este în cea mai proastă formă fizică din viaţa lui. El a pozat îmbrăcat într-o pereche de boxeri şi cu o bluză de trening descheiată şi şi-a lăsat abdomenul la vedere asumându-şi faptul că a cam exagerat cu mâncare în timpul pandemiei. “Ai fost în formă toată viaţa, meriţi o pauză”, “În sfârşit, semăn cu idolul meu”, i-au scris fanii pe Instagram, încercând să fie blânzi cu el.

Acum, actorul în vârstă de 52 de ani şi-a reînceput antrenamentele, iar clipul postat de el a devenit viral.

Will Smith încearcă să îşi convingă fanii să facă mişcare şi le-a cerut acestora să nu râdă de el. În zadar, însă, pentru că fanii au reacţionat imediat şi au creat multe meme-uri amuzante cu celebrul actor.

Acesta a lansat pe Youtube seria “Best Shape of my Life”, în care ne arată eforturile pe care le face pentru a fi din nou în formă şi pentru a-i inspira şi pe alţii să facă sport.

“Veţi urmări povestea amuzantă, inspiraţională¸plină de aventuri şi foarte distractivă a lui Will Smith care şi-a lansat provocarea de a-şi îmbunătăţi forma fizică, de la agilitate la forţă”, spunea un comunicat al CNN.