Magic News

Darul pe care Leonardo DiCaprio i l-a oferit mamei lui

Leonardo DiCaprio este extrem de apropiat de mama lui, Irmelin Indenbirken, căreia i-a făcut un cadou minunat.

Celebrul actor i-a cumpărat o vilă de peste 7 milioane de dolari, aflată în cartierul Los Feliz, din Los Angeles. Proprietatea în stil colonial spaniol i-a aparţinut în trecut artistei Gwen Stefani şi se află la 30 de minute de locuinţa lui DiCaprio.

Astfel, actorul îşi va putea petrece destul de mult timp în compania mamei lui, cu care poate fi văzut atât pe covorul roşu cât şi în vacanţe.

Iar DiCaprio nu face diferenţe între părinţii săi, care sunt divorţaţi din 1975, în 2018 el oferindu-le tatălui şi mamei vitrege o vilă de 4,5 milioane de dolari.

Vila în care DiCaprio a investit acum este una de vis, fiind construită în 1928 şi având 460 de metri. Casa are patru camere, 6 băi, un living, un dining room şi multe balcoane. Aproape toate camerele dau în terase, grădină sau au acces la piscină.

Actorul deţine mai multe proprietăţi, printre care o vilă la Los Angeles, cumpărată de la Madonna în anii 90, o proprietate în Palm Springs, o vilă în Malibu în valoare de 23 de milioane de dolari, dar şi un apartament la New York  şi o insulă în Belize. DiCaprio locuieşte însă în casa din Sunset Strip, iar acum îi are şi pe părinţii lui foarte aproape.