Magic News

Kate Middleton are mai multe lucruri în comun cu Regina Elisabeta a II-a decât cu Prinţesa Diana

Comparată adesea cu Prinţesa Diana datorită felului său de a fi, implicării în diverse proiecte sau stilului vestimentar, Kate Middleton pare să aibă mai multe lucruri în comun cu Regina Elisabeta a II-a.

Experţii regali au observat natura introvertită a lui Kate, dragostea ei pentru natură şi abilitatea de a “compartimenta”. Ducesa de Cambridge a devenit mai încrezătoare odata cu trecerea anilor, iar rolul său în familia regală este foarte bine stabilit.

Printul William şi-a ales astfel o soţie care pare că are mai multe lucruri în comun cu bunica lui, Regina Elisabeta a II-a decât cu Prinţesa Diana.

Kate are aceeaşi personalitate ca şi Regina, este liniştită, sigură pe sine, iubeşte natura.

“Cred că totuși, ea rămâne mai mult un jucător de echipă decât un lider și poate mai mult un ascultător decât un vorbitor, dar cred că aceste calități se potrivesc bine rolurilor sale actuale și viitoare.”, a declarat Victoria Murphy.  

Chiar daca Kate nu este o persoană extrovertită, ea reuşeşte să se adapteze fiecărei situaţii şi este pregătită să devină cândva Regină.

Angela Levin, un alt autor regal, a vorbit cu Yahoo UK despre personalitatea regală a lui Kate.

"Cred că a câștigat încredere pe măsură ce timpul a trecut. Este o perfecționistă care dorește să facă lucrurile bine”. a spus Levin. “Acum știe regulile, este mai relaxată. De asemenea, cred că a fi mamă a făcut o diferență uriașă în modul în care se raportează la viaţă ca membră a familiei regale.”