Magic News

Horia Brenciu îşi sărbătoreşte băieţelul. “La mulți ani celui mai frumos băiat din lume!”

E sărbătoare în familia lui Horia Brenciu, Toma, mezinul familiei împlinind astăzi 7 ani.

Artistul a publicat o fotografie de familie din urmă cu mai mulţi ani în care îl ţine  în braţe pe Toma, care era doar un bebeluş şi dormea liniştit.

“Toma Brenciu, prințul moștenitor, împlinește astăzi 7 ani. La mulți ani celui mai frumos băiat din lume!”, iar fotografia a strâns aproape 10 mii de like-uri şi peste 1500 de comentarii.

Toma are o poveste aparte, el fiind adoptat de Horia şi de soţia lui, Alice Dumitrescu. În 2016, chiar de Crăciun, artistul l-a prezentat pe Toma. „Toma este băiatul nostru. Are 2 ani și 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat și la fotbal și extrem de iubitor. Este dragostea noastră și a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare și ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina și Toma sunt de nedespărțit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat și-i mulțumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, spunea Horia atunci.

Horia şi Alice au o familie minunată şi patru copii de care sunt foarte mândri: Andreea şi Maria, cele două fete ale lui Alice din relaţiile anterioare, Mina, fetiţa celor doi, şi Toma.

Toma este un băiţel foarte activ, care face multă mişcare, indiferent că e vorba de tenis, fotbal sau… arte marţiale. “E tenis?! Sunt arte marțiale?! Tot ce e posibil! Un lucru e cert: Toma le poate face pe toate, în același timp!”