Magic News

“Cruella”, o poveste fermecătoare despre originea și devenirea celui mai detestat și stilat personaj negativ din istoria Disney

Multipremiata actriță Emma Stone joacă rolul principal în noul film live-action sub semnătura Disney – “Cruella” – o poveste fascinantă despre una dintre figurile legendare ale cinematografiei, o ticăloasă de primă mână care a fermecat și intrigat generații.

Povestea din noul film “Cruella” ne poartă în anii 1970, în Londra revoluției punk-rock, pe urmele unei tinere trișoare Estella, o fată creativă și deșteaptă, hotărâtă să își facă un nume și să aibă o carieră în design.

Ea se împrietenește cu o pereche de hoți tineri care sunt înnebuniți după apetitul ei pentru trăznăi în afara legii și împreună își construiesc o viață pe străzile Londrei. Într-o zi, flerul Estellei și simțul ei pentru modă atrag atenția Baronesei von Hellman, o legendă în domeniu, intepretată magistral de Emma Thompson. Dar relația lor pune în mișcare un întreg mecanism de evenimente care o vor determina pe Estella să scoată la lumină partea sa răutăcioasă și să devină răzbunătoarea Cruella.

Vezi continuarea AICI