Magic News

Prinţul William şi Kate Middleton, la o cină romantică în orăşelul în care s-au cunoscut

Ducii de Cambridge s-au aflat pentru câteva zile în Scoţia, ţară de care îi leagă multe amintiri.

Prinţul William şi-a petrecut copilăria la Castelul Balmoral şi se afla în Scoţia când a primit vestea morţii mamei lui, Prinţesa Diana. Din fericire, William păstrează şi o amintire deosebit de frumoasă legată de Scoţia, aici cunoscând-o pe Kate în urmă cu 20 de ani.

Cei doi s-au întâlnit la Universitatea St. Andrews, iar acum au luat o pauză de la îndatoririle regale pentru a petrece câteva momente în doi chiar în orăşelul în care -au cunoscut.

 Kate şi William au mers la Forgan’s, un local modern, cu un twist scoțian. „Când s-a aflat vestea, un grup de oameni s-a strâns afară. Dar în interior a fost liniște. Lumea i-a lăsat în pace”, a declarat Marc, un reprezentant al restaurantului Forgan’s.

 Ducii de Cambridge au sărbătorit luna trecută 10 ani de căsătorie, prilej cu care au publicat două noi potrete şi au dezvăluit un videoclip adorabil în care apar alături de cei trei copii ai lor.

 William şi Kate au povestit despre primii ani ai relaţiei lor. „Cred că m-am înroșit toată când te-am întâlnit prima dată, eram foarte timidă și emoționată că urmează să te cunosc”, a  spus Kate Middleton. „Ne-a luat ceva timp să ajungem să ne cunoaștem, dar am devenit totuși prieteni apropiați, chiar destul de devreme.”

„Ne-am mutat împreună ca prieteni. Locuiam și cu alți colegi, de asemenea, și cumva de acolo a înflorit totul”, a adăugat Prințul William. „Pur și simplu ne vedeam mai mult și stăteam mai mult unul cu celălalt.”

“Cu siguranță aveau o chimie”, a declarat şi Laura Warshauer, studentă și ea la aceeași universitates cu ei.

Foto: Gettyimages.com